36 tilbud fundet hos 22 organisationer
Deriblandt 23 virtuelle / online tilbud
Selvhjælpsgruppe for hjertepatienter
Lokalforeningen i Helsingør ønsker at støtte behovet for som hjertepatient, at mødes med andre hjertepatienter på en afslappet og uforpligtende måde, og byder derfor velkommen i vores selvhjælpsgruppe
GÅ MED Hjerteforeningen!
Gå med på en frisk gåtur på ca. 5 km., hvor alle kan være med!
Kom til Lungekor hos Lungeforeningen, Helsingør Lokalafdeling!
Vi synger både nye og gamle danske sange. Sange om årstiderne, livets gang og hverdagens skærmydsler.
Senfølger-Caféen
Senfølger-Caféen er et gratis tilbud for dig, der efter en kræftbehandling oplever en eller flere senfølger efter din kræftsygdom og/eller din kræftbehandling. Sidste torsdag i måneden 14:30 - 16.00.
Café for demensramte med pårørende
Frivilligcenter Helsingør tilbyder i samarbejde med Ældre Sagen Helsingør en række cafémøder og udflugter for demensramte med pårørende.
Sansehuset Snoezelhuset i Helsingør
Snoezelhuset er et sansehus, der tilbyder positive og udviklende sanseoplevelser til både børn og voksne, som har udfordringer med at modtage og bearbejde sanseindtryk.
Start din fødselsrejse i vores gratis Før Fødselscafé
Er du gravid og mangler vejledning og fællesskab? Så kom til Før Fødselscafé/Gravidcafe hos Mødrehjælpen Helsingør Lokalforening.
Ryge- og nikotinstopkurser
Ønsker du hjælp til at blive røg- eller nikotinfri? Der er gratis stoprådgivning til alle borgere i Helsingør Kommune. Hvis du har behov for det, kan du få tilskud til medicin til nikotinafvænning.
Lær at tackle kronisk sygdom
Formålet med kurset LÆR AT TACKLE kronisk sygdom er at præsentere dig for teknikker og redskaber, som - med din egen aktive indsats - giver dig bedre muligheder for at mestre livet i hverdagen.
Lær at tackle kroniske smerter
På kurset "LÆR AT TACKLE kroniske smerter" får du redskaber til at tackle de problemer og udfordringer, der følger af kroniske smerter.
KB-Caféen
KB-Caféen er et gratis tilbud for dig, der har været igennem et rehabiliteringsforløb efter en kræftbehandling. Pårørende er også meget velkomne. Tirsdag i lige uger kl. 14.30 – 16.00 i Sundhedshuset.
Café Mødestedet
Socialt samvær for mennesker med erhvervet hjerneskade og deres pårørende.
Reden Ung
Har du brug for at tale med nogen, men er bange for at blive stemplet? Det kan være hårdt at bære rundt på tanker og følelser om fx sex, sugardating, nøgenbilleder, grænseoverskridelser m.m.
Online samtalegrupper
I online samtalegrupperne for patienter, pårørende og efterladte kan du udveksle tanker og erfaringer med andre i samme situation som dig.
Kræftlinjen
Du kan ringe eller skrive til Kræftlinjen, hvis du har spørgsmål om kræft eller brug for rådgivning og støtte. Her taler og skriver du med professionelle rådgivere.
Undervisning for fagprofessionelle
Hos Dansk Center for Infertilitet og Graviditetstab tilbyder vi skræddersyet undervisning til fagprofessionelle, der er i berøring med infertilitet og/eller graviditetstab
Rådgivningslinjen
Gratis rådgivende og støttende telefonsamtale til alle, der har oplevet graviditetstab eller fertilitetsbehandling
Online netværksmøder for kvinder og mænd der oplever graviditetstab eller infertilitet
DCIG tilbyder netværksmøder, støtte og sparring for kvinder og mænd, der oplevet graviditetstab eller infertilitet
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser - PFFL
Patientforeningen for Funktionelle Lidelser er en patientforening for alle mennesker, som er i berøring med funktionel lidelse.
Netværk for rygmarvsskadede
RYK er den danske interesseorganisation for mennesker med rygmarvsskader, som skaber rammerne for, at rygmarvsskadede kan mødes og udveksle erfaringer.
Specialsport Guiden
Søgeportal med oversigt over lokalt sport og foreningsliv til dig der er barn, ung eller voksen med et særligt behov eller handicap.
Afasifællesskabet - et landsdækkende online tilbud til dig med afasi
Afasifællesskabet er for dig, der har afasi efter erhvervet hjerneskade, og som har lyst til at møde andre personer med afasi. Der er fokus på hygge og socialt samvær. Det foregår online via Zoom
Familier med kræftramte børns socialrådgiverordning
Socialrådgiverstøtte til familier med et kræftramt barn
Online støttegruppe for mennesker med inkontinens
Inkontinens er desværre stadig en stærkt tabuiseret lidelse. Kontinensforeningen har en online støttegruppe, der mødes en gang om måneden over Zoom.