34 tilbud fundet hos 23 organisationer
Deriblandt 29 virtuelle / online tilbud
Bliv en del af Helsingørs Juniorskak
Vil du gerne spille skak og er du i alderen 6-20 år – Så kom forbi klubbens lokaler på Byskolen i Helsingør i bygning 11 på 2. sal. Skakklubben er for alle - så kig endelig forbi og spil med.
Hjerneskadeforeningen i Helsingør
Socialt samvær for mennesker med erhvervet hjerneskade og deres pårørende.
Parasport Helsingør
Parasport Helsingør er en idrætsforening for voksne mennesker med fysiske og psykiske handicap eller særlige behov. Vi samarbejder med de almene idrætsforeninger og driver selv et par idrætter.
Værestedet LIV
Værestedet LIV er en del af Socialpædagogisk Udviklingscenter (SPUC) og er målrettet borgere fra Helsingør med udviklingshandicap.
Sansehuset Snoezelhuset i Helsingør
Snoezelhuset er et sansehus, der tilbyder positive og udviklende sanseoplevelser til både børn og voksne, som har udfordringer med at modtage og bearbejde sanseindtryk.
BørneTelefonen
BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst, eller bare en voksen, der har tid til at lytte.
Gigtforeningens pårørendetelefon
Pårørendetelefonen til pårørende til en, der lever med en gigtsygdom. Her kan man få personlig og professionel hjælp og støtte til de udfordringer, man står i.
Socialrådgivning og juridisk rådgivning
Få hjælp til sociale og juridiske problemstillinger hos Frivilligcenter SR-Bistands socialrådgivning og retshjælp.
ADHD taletid
Rådgivningstelefon til dig, der har brug at tale med én om hvordan ADHD/ADD fylder i din hverdag. Du bestemmer selv hvad du vil tale om, og det er selvfølgelig både gratis og anonymt.
Ferie for personer med fysisk handicap
Vi arrangerer rejser for personer med fysisk handicap
Unge Hjerner
Unge hjerner er et fællesskab. Vi mødes fysisk, har Zoom-møder og har en Facebookgruppe. Fællesskabet er for alle mellem 16 og 35 år som på et tidspunkt i livet har fået en skade på hjernen.
Den Landsdækkende Telefonrådgivning DLT
Har du psykisk sygdom tæt inde på livet? Vi lytter – og hjælper dig videre.
Samtalemakkere
Samtalemakkere er for alle, der lever med gigt i hverdagen, og som har lyst til at tale med et andet menneske, der kender til livet med en gigtsygdom.
SygtStærk
SygtStærk er et online og fysisk fællesskab for unge mellem 13-24 år, der lever med kronisk eller alvorlig fysisk sygdom.
CSB-indsigt
CSB-indsigt er et e-læringsprogram om ADHD og autisme, der henvender sig til børn, unge, voksne og deres nærtstående.
Nye balancer - online læsefællesskaber for mennesker med fysisk handicap
Mød andre med handicap gennem litteraturen. Vi mødes online i et læsefællesskab, hvor vi går til litteraturen med åbent sind og deler de tanker, den sætter i gang.
Ny i parasporten
Idrætsaktiv med et handicap? – Bliv ny i parasporten nu. I Parasport Danmark har vi mere end 500 klubber fordelt over hele landet, som venter på at tage godt imod dig.
Støtte og vejledning til personer med tilknytning til diagnosen 47xxy Klinefelter Syndrom
Tilbud om støtte, vejledning og fællesskab med andre, som lever med diagnosen 47xxy Klinefelter Syndrom.
Forældrekreds for forældre til børn med handicap
Forældrekredsen i Dansk Handicap Forbund samler forældre, der har børn med handicap i alderen 0-18 år.
Ungekreds for personer med et fysisk handicap
Ungdomskredsen (UK) er en landsdækkende specialkreds, der i samarbejde med Dansk Handicap Forbund organiserer unge med et fysisk handicap.
Støtte til personer med bevægelseshandicap
Dansk Handicap Forbund arbejder for et liv med lige muligheder for personer med bevægelseshandicap via medlemstilbud som socialrådgivning og bisidderordning.
Specialsport Guiden
Søgeportal med oversigt over lokalt sport og foreningsliv til dig der er barn, ung eller voksen med et særligt behov eller handicap.
Brobygning til foreningsliv for specialskoleelever
Vi hjælper børn der går på specialskoler til et aktivt foreningsliv. Vi gør det gennem håndholdt hjælp og konkrete løsninger omkring barnet og familien - sammen finder det helt rigtige match.
Afasifællesskabet - et landsdækkende online tilbud til dig med afasi
Afasifællesskabet er for dig, der har afasi efter erhvervet hjerneskade, og som har lyst til at møde andre personer med afasi. Der er fokus på hygge og socialt samvær. Det foregår online via Zoom
Online støttegruppe for mennesker med inkontinens
Inkontinens er desværre stadig en stærkt tabuiseret lidelse. Kontinensforeningen har en online støttegruppe, der mødes en gang om måneden over Zoom.